Avís Legal

Dades fiscals

EL CORRAL DE L'HUMOR S.L
B-66691072
C/ De la llotja, 9 3pis Local F
08500
Vic, Barcelona

 

AVÍS LEGAL I LOPD

D’acord amb el que estableix la llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals, s’informa al client, dels següents punts:

· EL CORRAL DE L’HUMOR SLU, és a efectes de la LOPD, Responsable del Fitxer, en el qual s’inclouran les dades personals que vostè ens faciliti. La direcció del Responsable del Fitxer és a Vic, carrer de la Llotja número 9 pis 3 porta F.

· Les dades facilitades a EL CORRAL DE L’HUMOR SLU formaran part d’un fitxer automatitzat responsable de l’empresa. El fitxer es troba degudament inscrit en el Registro General de Protección de Datos de la Agencia Española de Protección de Datos i tot el procés de tractament, emmagatzematge i manteniment es troba sotmès als controls i normes establerts en el Reglament de Mesures de Seguretat.

· La finalitat per la qual es recullen les dades serà concret per cada cas, però sempre tindrà com a objecte gestionar el servei prestat per l’empresa al client, dins el marc de la relació comercial que els uneix, enviar-li informació i publicitat sobre ofertes, promocions, recomanacions i confeccionar nous productes a partir de les preferències dels nostres clients.

· De totes les dades recollides, serà indicat pel personal de l’empresa quins són de caràcter obligatori i quins de caràcter facultatiu, atenent el servei contractat. Les dades considerades pel personal de l’empresa com de caràcter obligatori seran les estrictament necessàries per a la relació comercial entre l’empresa i el client, de manera que en cas de no ser subministrats no podria desenvolupar la relació comercial. Les dades personals que es recullin es tindran en compte en tot moment al principi de qualitat de les dades establertes en l’article 4 de la LOPD, és a dir seran adequades, pertinents i no excessives en relació amb l’àmbit i la finalitat per a la qual s’obtenen.

· El client podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes que estableix la LOPD, dirigint-se a Vic al carrer de la Llotja número 9 pis 3 porta F.

També informem que d’acord amb la LSSICE i la LOPD, les seves dades personals i adreça de correu electrònic formen part d’un fitxer automatitzat, que el responsable és EL CORRAL DE L’HUMOR SLU, sent la finalitat del fitxer la gestió de caràcter comercial i l’enviament de comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis.

També disposem de les adreces IP des de les quals s’accedeix a aquesta web per realitzar anàlisis estadístiques d’accés.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades, enviant un missatge de correu electrònic a peyumail@gmail.com indicant en l’assumpte el dret que desitgi exercitar.

Comunicació d’activitats de caràcter il·lícit i inadequat.

En cas de que qualsevol usuari de la pàgina web tingués coneixement de que els enllaços remeten a pàgines on els continguts o serveis són il·lícits, nocius, denigrants, violents o contraris a la moral podrà posar-se en contacte amb EL CORRAL DE L’HUMOR SLU indicant el següent:

· Dades personals del comunicat: nom, adreça, número de telèfon i adreça de correu electrònic.
· Descripció dels fets que revelen el caràcter il·lícit o inadequat de l’enllaç.
· En cas de violació de drets, com propietat intel·lectual i industrial, les dades personals del titular del dret infringit quan sigui persona diferent del comunicant. Tanmateix haurà d’aportar el títol que acrediti la legitimació del titular dels drets i, en el seu cas, el de representació per actuar per compte del titular quan sigui una persona diferent del comunicant.

La recepció per part de EL CORRAL DE L’HUMOR SLU de la comunicació prevista en aquesta clàusula no suposarà, segons el que disposa la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, el coneixement efectiu de les activitats i/o continguts indicats pel comunicant.